Herken jij jezelf hierin en wil je verandering?

Trauma kan zowel emotioneel als fysiek zijn. Emotioneel is het een onverwerkte gebeurtenis uit je verleden dat zo veel impact heeft gemaakt, dat het je vaak niet lukt het een plek te geven. Je beleeft het telkens opnieuw of blijft eraan denken. Het kan ook zo zijn dat je je op een bepaalde manier bent gaan gedragen, omdat je bang was dat het je anders opnieuw zou overkomen. Hierdoor heb je bepaalde patronen eigen gemaakt en ben je beperkende overtuigingen gaan geloven, zoals dat je het bijvoorbeeld niet waard bent of dat je niet goed genoeg bent. Fysiek kan een trauma tot uiting komen, doordat je bepaalde lichamelijke klachten krijgt.

Maak een afspraak

Therapie

Therapie is gericht op jou als persoon en gaat over jouw psychische gezondheid en emotionele groei. Je maakt hierbij de beweging naar binnen. Bij therapie gaan we dieper in op het probleem en is het heel belangrijk voor heling dat je inzichten krijgt.

Lees meer

Coaching

Coaching richt zich naar buiten. Hoe jij je verhoudt t.o.v. de wereld buiten jezelf. Het is veel meer gericht op begeleiding en richting geven. Of ondersteuning om een bepaald doel te behalen. Wanneer je op zoek bent naar een klankbord kan een coachingssessie een uitkomt bieden.

Lees meer

Heb je een vraag of wil je een afspraak plannen?

Neem dan contact op