Herken jij jezelf hierin en wil je verandering?

Verlatingsangst kan heel je leven bepalen. Je hebt continue bevestiging nodig en als je dat niet krijgt dan overheerst de angst. Als je wel bevestiging krijgt, geeft het je maar even voldoening, want vervolgens komt de angst vanzelf weer omhoog. Het lijkt een bodemloze put. Je bent zo ontzettend bang om verlaten te worden, dat je er alles aan doet om dat niet te laten gebeuren. Dit houdt in dat je niet jezelf durft te zijn, omdat je bang bent en dit zorgt ervoor dat je op je tenen gaat lopen. Soms word je zo bang dat je jezelf verliest en/of er anderen mee wegjaagt. Zo gaat er geen dag voorbij zonder bang te zijn anderen te verliezen. Je trekt mensen aan die emotioneel niet bereikbaar zijn en hierdoor voel je je vaak verdrietig en afgewezen. Het kan zijn dat je liefdesleven niet van de grond komt of dat je vaak liefdesverdriet ondervindt. Je trekt onbereikbare mensen aan, omdat dit iets bekends is uit je jeugd. Je voelt je veilig bij afwijzing. Dit is een vizieuze cirkel waar je tot op heden niet uit komt en je allergrootste wens is deze te doorbreken.

Maak een afspraak

Coaching

Coaching richt zich naar buiten. Hoe jij je verhoudt t.o.v. de wereld buiten jezelf. Het is veel meer gericht op begeleiding en richting geven. Of ondersteuning om een bepaald doel te behalen. Wanneer je op zoek bent naar een klankbord kan een coachingssessie een uitkomt bieden.

Lees meer

Therapie

Therapie is gericht op jou als persoon en gaat over jouw psychische gezondheid en emotionele groei. Je maakt hierbij de beweging naar binnen. Bij therapie gaan we dieper in op het probleem en is het heel belangrijk voor heling dat je inzichten krijgt.

Lees meer

Heb je een vraag of wil je een afspraak plannen?

Neem dan contact op